Vyhrajte Panthenol

Vyhrajte Panthenol

Zapomněli jste se namazat a přehnali to s pobytem na sluníčku? Nebo se Vám nepodařilo ochránit před slunečními paprsky vaši ratolest? Namazat neposedné dítě a uchránit jej před intenzitou slunečního žáru je v tropických dnech a celodenním pobytu u vody téměř nemožné. A i když se Vám podaří se přímo nespálit a mažete se krémem s vysokým ochranným faktorem, kůže přesto dostává pořádně zabrat.

Je proto nezbytné dbát na následnou regeneraci pokožky a správně ji ošetřit. Jen tak ji zajistíte dostatečnou hydrataci a krásné a zdravé opálení. Po každém slunění by proto mělo být samozřejmostí použití kvalitní kosmetiky pro regeneraci a zklidnění kůže. My Vám doporučujeme přírodní kosmetiku bez konzervačních látek – kosmetiku TOPVET, konkrétně její řadu Panthenol+. Obsahuje kosmetické produkty (mléko, mast, krém, pěna) speciálně vyvinuté na spáleniny různého původu, opruzeniny či opařeniny, ale i na pokožku namáhanou mrazem, suchem, či koupáním.


Z ucelené řady výrobků tak můžete vybrat ten nejúčinnější na konkrétní obtíže. Všechny produkty obsahují vysoké procento účinné látky D-panthenol, látky vyznačující se regeneračními, hydratačními a protizánětlivými schopnostmi.


Panthenol krém
Panthenol+ krém

Panthenol+ mléko a Panthenol+ krém se lehce roztírají, rychle vsakují a nezanechávají po aplikaci na kůži nepříjemný pocit mastnoty. Velmi příjemně a jemně voní. Jsou vhodné i pro velmi citlivou pleť. Pro ošetření větších ploch pokožky je vhodnější použít mléko, pro pleť doporučujeme krém, který je svým praktickým balením vhodný i do kabelky či cestovní lékárničky.


Panthenol+ mast doporučujeme těm, kteří upřednostňují konzistenci masti. Panthenol+ mast pro kojence a kojící matky. Mast napomáhá regenerovat zanícenou, podrážděnou a opruzenou dětskou pokožku v oblasti plenek. Mast je rovněž vhodná k denní péči o jemnou dětskou pokožku a o podrážděnou či rozpraskanou pokožku prsních bradavek kojících žen.


Panthenol+ pěna
Panthenol+ pěna

Panthenol+ pěnu doporučujeme jako nezbytnou součást výbavy každé domácí lékárničky. Zejména by neměla chybět ve vaší výbavě při prázdninových cestách za koupáním i turistikou v jižních oblastech. Velmi komfortně se nanáší, okamžitě a příjemně chladí. Umožňuje aplikaci na citlivá místa bez nutnosti roztírání.

Produkty firmy TOPVET jsou dostání v lékárnách.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku naleznete na www.topvet.cz


Tři z vás můžete vyhrát výbavu pro letní dny: Panthenol+ pěnu a Panthenol+ krém od firmy TOPVET.

Soutěž probíhá od 22. do 29. července 2012.

 

Datum ukončení soutěže: 29.7.2012

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace