Vyhrajte krém na opalování a třpytivý krém po opalování

Vyhrajte krém na opalování a třpytivý krém po opalování

Léto je v plném proudu a o tom, že je třeba pokožku před ultra fialovými paprsky UVA a UVB paprsky chránit asi není třeba psát.

UVA paprsky pronikají hlouběji do kůže a nezpůsobují klasické spáleniny, ty mají na triku UVB paprsky. Nicméně obě spektra ultrafialového záření mají negativní vliv na pokožku, protože UVA paprsky mohou poškozovat DNA v našich kožních buňkách, způsobovat rakovinu kůže a její stárnutí.

Jako nejvhodnější ochrana proti těmto negativním vlivům slunce je používání opalovacích přípravků s ochrannými faktorky – SPF (Sun Protection Factor). Hodnota faktoru nám udává, jak dlouho můžete zůstat na slunci, aniž byste se spálili. Například SPF 15 poskytuje naší pokožce 15x delší ochranu než by měla bez ochranného přípravku s tímto faktorem. Když máte světlou pleť, zčervená cca po 10 minutách na slunci. Ale pokud použijete ochranný prostředek s faktorem 15 bude pokožce trvat 150 minut (15 SPF x 10 min) než začne červenat.

Nicméně neznamená to, že by se vaše pokožka neopálila vůbec. SPF nám pouze prodlužuje bezpečné slunění. Takže vyšší číslo SPF neznamená vyšší ochranu, ale prodlužuje dobu slunění.


Oriflame vám nabízí novou řadou SOL přípravků, které chrání před sluncem vaši pokožku. Užijte si bezpečné opálení s prověřenou ochranou proti slunci, schválenou evropskými směrnicemi.
Krém na opalování SPF 25 Sol family


Velmi krémová voděodolná receptura kombinuje UVA a UVB ochranu s jedinečnou hydratační schopností. Vitamin E zjemňuje pokožku.
Třpytivý krém po opalování

Rychle se vstřebávající mléko po opalování je obohaceno částečkami odrážejícími světlo, které zvýrazní opálení. Technologicky vyspělý zvláčňující komplex intenzivně hydratuje, alantoin a bambucké máslo zklidňují pokožku.

Tři z vás můžete vyhrát Krém na opalování SPF 25 Sol family a Třpytivý krém po opalování.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.oriflame.cz

Soutěž probíhá od 15. do 22. července 2012.

 

Datum ukončení soutěže: 22.7.2012

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace