Vyhrajte Manuku intim gelle

Vyhrajte Manuku intim gelle

Pocítili jste zvýšenou suchost, svědění, podráždění a diskomfort v intimních oblastech? V letních měsících se s těmito nepříjemnými pocity setkává velké procento žen. Pro ošetření pokožky intimních orgánů vám proto přinášíme tip v podobě přírodní kosmetiky Manuka intim gelle od firmy TOPVET.

Jeho účinnost na kvasinky, plísně a bakterie je založena na vlastnostech silice z novozélandského čajovníku Manuka, která obnovuje a udržuje přirozené mikrobiální osídlení pochvy, má hojivý účinek při poševní mykóze a zánětech bakteriálního původu.

Manuka intim gelle

Je vhodný nejen jako účinná prevence, ale také pomáhá při již vzniklých obtížích. Zvlášť vhodné je jeho použití během menopauzy, v období vyšší stresové zátěže, při a po používání antibiotik nebo při podráždění v důsledku použití mýdla nebo krému. Je velmi vhodné jej preventivně používat před a po návštěvě koupališť, bazénů, saun či fitcenter. Manuka intim gelle je alternativně možno využít rovněž jako lubrikant. Zakoupíte ho v lékárnách za 116 Kč.

Více informací naleznete na www.topvet.cz.

Tři z vás můžete vyhrát Manuka intim gelle.

 

Datum ukončení soutěže: 15.7.2012

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace