Letní prevence s brusinkami

Letní prevence s brusinkami

Konečně jsou tady prázdniny a navíc si užijeme tropické teploty. Ideální chvíle na koupání. Pozor na riziko infekce močových cest. Nezůstávejte v mokrých plavkách.

Pokud byste přeci jen měli pocit, že vám infekce močových cest hrozí, rychle začněte užívat brusinky, které se často označují jako „přírodní antibiotikum“. Nemusíte shánět čerstvé, v lékárně je k dostání řada výrobků, které obsahují jejich extrakty.

Musíte si ale pečlivě vybrat pouze mezi přípravky vyrobenými z brusinky velkoplodé (také nazývané kanadské či severoamerické), neboť pouze u tohoto druhu byla prokázána účinnost na potíže spojené s infekcí močových cest. K nejúčinnějším preparátům patří ty, které obsahují extrakt Cran-Max. Při výrobě se totiž zpracovává celý plod včetně vlákniny, ne jen šťáva, a proto má extrakt výjimečnou účinnost. Teď máte příležitost vyhrát balíček Swiss MAX BRUSINEK v hodnotě 500 Kč. Nápovědu najdete na www.brusinky.cz.


Tři z vás můžete vyhrát velké balení MAX BRUSINKY od společnosti Swiss

 

Datum ukončení soutěže: 8.7.2012

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace