Soutěž o logo našeho serveru Vytukej.cz

Soutěž o logo našeho serveru Vytukej.cz

Jak si pravděpodobně všichni stále rozrůstající se návštěvníci našeho webu všimli, nedávno jsme přešli zcela nový design stránek, abychom vám mohli přinést co největší komfort a přehlednost. Doufáme, že se všem provedené změny líbí a ujišťuji vás, že nejsou zdaleka poslední. Jedna z chystaných změn se týká i samotného loga Vyťukej a kdo by o jeho vzhledu měl rozhodnout lépe, než právě vy, naši čtenáři.

Během následujících čtyř týdnů, tedy od 1. do 30. června budou mít všichni kreativní jedinci šanci zaslat nám návrh, ať již vytvořený pomocí počítače nebo ruky budoucího loga našeho herního webu. Ze všech log bude vybráno vítězné odbornou porotou (redakcí) a pokud se nám zalíbí, zvolíme si ho za své. Co do kreativity žádné meze neklademe a nemusíte se tedy tvarem, ani vzorem omezovat. Jediná a to pouze značně "volná podmínka" je, aby logo nečím připomínalo náš herní server, jeho název, či alespoň herní svět.

Vítěz krom dobrého pocitu obdrží PC verzi hry Assassins Creed: Odhalení, Mount & Blade, Mount and Blade: With the Fire and Sword a Sword of the Stars Complete Collection. Navíc bude navždy uveden, jako jeho tvůrce.

Soutěžní emaily posílejte na adresu soutez@vytukej.cz do 30. června.

Každý účastník mimo jiné musí splnit ještě dva bonusové úkoly – být náš fanoušek na sociální síti Facebook a mít zaregistrovaný profil na našem webu Vyťukej.cz

 

Datum ukončení soutěže: 30.6.2012

Kategorie: Počítače & počítačové hry


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace