Krásné poprsí s luxusní péčí Biovitality

Krásné poprsí s luxusní péčí Biovitality

BUST FIRMING LOTION je modulační tělové mléko řady special care luxusní přírodní kosmetiky Biovitality® určené ke zpevnění ňader. Mléko obsahuje aktivní látky získané z tygří trávy a květu banánovníku srovnávající deficit estrogenů v pokožce.
Bust Firming Lotion

Aktivní látky získané z vinné révy, černého rybízu a mučenky pletní tlumí enzym odpovědný za úbytek elastinových vláken. Ostatní přírodní látky mají vliv pro optimální hydrataci, tlumí záněty a zvyšující celistvost pleti. Bylinný komplex tak udržuje pevnost, napětí, pružnost, a tím zpevňuje a vylepšuje vzhled ňader. Mléko je parfémováno výtažky z rostlin a stojí 300 Kč. Více informací včetně možnosti, kde mléko koupit, naleznete na www.biovitality.cz.

Chcete-li vyhrát jedno ze tří mlék BUST FIRMING LOTION, máte jedinečnou příležitost. Odpovězte správně na soutěžní otázku a při troše štěstí můžete úžasné účinky tohoto luxusního přírodního mléka vyzkoušet na vlastní kůži.

 

Datum ukončení soutěže: 29.4.2012

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace