Vyhrajte plastickou operaci očních víček

Vyhrajte plastickou operaci očních víček

Oční víčka jsou jednou z částí těla, na níž nastávají první viditelné projevy stárnutí pleti. Věkem dochází ke ztrátě elasticity kůže a na víčkách se vytváří kožní nadbytky. Ty mohou být ovlivněny i dalšími faktory jako je například dědičnost, typ kůže, životospráva, alergie, onemocnění ledvin atd. Chcete získat zpět mladistvý výraz a na svět koukat krásnýma očima? Pak se svěřte do rukou zkušeného plastického chirurga, který vám během krátké operace vykouzlí nová oční víčka. Jedna z vás má nyní možnost tento estetický zákrok vyhrát, a to na prestižní klinice Esthé!

U vad očních víček neřešíme pouze estetickou stránku, ale i tu funkční. Povislá oční víčka totiž mohou vyvolávat pocit únavy, bolestivost očí, slzení, zhoršování vidění, bolesti hlavy a další problémy. Pro odstranění těchto potíží se provádí buď operace spodních či horních víček samostatně, nebo lze zákrok kombinovat.

Povislá oční víčka souvisí především s dědičností a tak se někdy tyto nežádoucí změny mohou začít projevovat v poměrně mladém věku. Člověk pak působí starší než ve skutečnosti je, vypadá unaveně, oči vypadají menší a posléze dochází ke zmíněným potížím. Operace očních víček se provádí někdy i před třicátým rokem věku a při dobrém zdravotním stavu v podstatě bez věkové hranice.

Co vás čeká?
Nedílnou součástí operace očních víček je konzultace s odborníkem. Ten posoudí, co vaše oční víčka budou potřebovat, seznámí vás s detaily zákroku a zodpoví všechny vaše dotazy. Operace očních víček spočívá v odstranění nadbytku kůže víček a v oddělení a vyjmutí tukových váčků. Zákrok se provádí v místním znecitlivění, protože zvláště při výkonu na dolních víčkách je potřeba spolupráce operovaného. Celkové znecitlivění je možné po dohodě s operatérem a anesteziologem v případě, kdy by zákrok v místním znecitlivění nebyl vhodný.

Příprava:
3 týdny před operací očních víček se nesmí užívat léky obsahující kyselinu acetylosalicylovou (Acylpyrin, Aspirin, Anopyrin apod.), již den před operací potom nepoužívat žádný krém na víčka. K operaci se dostavte bez nalíčení s víčky řádně odmaštěnými. S sebou na operaci je vhodné si vzít tmavé brýle.

Operace:
Samotná operace očních víček se provádí pouze v místním znecitlivění. Plastická operace trvá od asi 20 -45 minut a pacient za ni zaplatí v průměru deset tisíc korun.

Pooperační průběh:
Hlavní otoky a modřiny zmizí asi do týdne, po 1 týdnu po operaci je možné líčení, do společnosti se doporučuje jít nejdříve za 5-7 dní a s tmavými brýlemi. Stehy se vyjímají 4.-5. den po operaci a v prvních několika pooperačních dnech se doporučuje spát na zádech, aby nedošlo k jednostrannému otoku operovaných víček. Navíc je nutné si doma pravidelně přikládat sterilní obklady (čtverce) s chladnou borovou vodou.
Po plastice očních víček klienti většinou kvitují nejen mladší vzhled a rozjasnění očí, ale také úlevu od bolestí očí, pálení, řezání, slzení a únavy a dokonce mají často pocit i zlepšeného zraku. Velmi dobrý efekt operace může vydržet mnoho let.

 

Datum ukončení soutěže: 7.5.2012

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace