Soutěžte s Wüstenrotem o sportovní oblečení

Soutěžte s Wüstenrotem o sportovní oblečení

Wüstenrot jako první nabízí plnohodnotné životní pojištění i na internetu. Pro ty z vás, které jste si zvykly vyřizovat nákupy či rezervace přes internet, bude možná zajímavá informace, že touto cestou lze sjednat i řadu pojištění. U Wüstenrotu je takto možné sjednat pojištění životní, cestovní, havarijní i povinné ručení.

Všechny pojistné produkty Wüstenrotu nově dostupné online byly inovovány tak, aby byly pro klienty srozumitelné a jednoduché. Formuláře na www.wustenrot24.cz jsou snadné a intuitivně provedou procedurou sjednání pojištění i laika, který stojí před podobným úkolem poprvé. Pokud byste potřebovala poradit, můžete zavolat na prodejní zákaznickou linku Wüstenrotu 800 22 55 55. Na této lince si můžete pojištění uzavřít i po telefonu.
Produkty Wüstenrotu nabízené online je možné sjednat samozřejmě také na pobočkách, prostřednictvím finančních poradců Wüstenrotu či externích partnerů. Ať již zvolíte jakýkoliv způsob uzavření smlouvy, cena bude vždy stejná.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku hledejte na www.wustenrot24.cz

Tři z vás můžete vyhrát balíček se sportovním oblečením od Wüstenrotu. Balíček obsahuje vybrané dárky z jejich nabídky.

 

Datum ukončení soutěže: 15.4.2012

Kategorie: Oblečení


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace