Vyhrajte balíček produktů proti celulitidě

Vyhrajte balíček produktů proti celulitidě

Trápí vás celulitida? Vyzkoušejte komplexní sadu CELUSTIN od firmy TOPVET, která útočí na projevy celulitidy komplexní péčí a originální recepturou přírodních produktů. Zahrnuje CELUSTIN masážní gel, masážní mléko a bylinný čaj.

Masážní gel CELUSTIN

S vysokým obsahem rostlinných extraktů a silic způsobuje místní prohřátí a prokrvení tkáně, a tím zvyšuje látkovou výměnu a urychluje odbourávání tukových buněk. Tím se zvýší elasticita a rozpouštění drobných jizviček v podkoží. Společné působení silic a lehkého procvičení vede k likvidaci tukových buněk a vyhlazení pokožky.

Kdo nemá rád gel, může vyzkoušet tělové mléko CELUSTIN či CELUSTIN masážní olej.

Čajová směs CELUSTIN je doplněk stravy, jehož látky mají na organismus detoxikační účinek. Pomáhají vyplavovat z organismu nežádoucí látky, ovlivňují odvodnění organismu a odstraňování tuku, pomáhají při vylučování odbourávaných metabolitů z podkoží. Čaj pomáhá zlepšovat pružnost a jemnost pokožky.

Více informací o produktech firmy TOPVET získáte na www.topvet.cz, kde je možno výrobky výhodně zakoupit přes e-shop. Produkty nabízí i vybrané lékárny, prodejny zdravé výživy a kosmetické a masážní salóny. Navíc špičkové složení přírodních výrobků Celustin Vás jistě velmi mile překvapí příznivou cenou.

Tři z vás můžete vyhrát sadu CELUSTIN od firmy TOPVET.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.topvet.cz

 

Datum ukončení soutěže: 8.4.2012

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace