Vyhrajte laktobacílky pro děti

Vyhrajte laktobacílky pro děti

Každá maminka se snaží posilovat imunitu svých dětí a pečuje o jejich zdraví. Přesto bývají malé děti často nemocné a někdy se nevyhnete antibiotikům.

Ta sice pomohou dítěti zbavit se nemoci, poškodí však střevní mikroflóru. Pokud lékař dítěti antibiotika předepíše, nezapomeňte v lékárně rovnou zakoupit také dětská probiotika. Přátelské bakterie, které obsahují, zmírní dopad antibiotik na složení střevní mikrofóry, zejména pak riziko průjmů, ke kterým bývají malé děti náchylnější. Průjem a možnost odvodnění organismu u nich představuje zdravotní riziko, které určitě nelze podceňovat.

Ideální jsou přípravky, které obsahují přiměřené množství vhodných kmenů laktobacilů a bifidobakterií, které se přirozeně vyskytují v trávicím traktu zdravého dítěte. Ty v něm opět vytvoří „přátelské prostředí“, což je velmi důležité pro imunitu dítěte. Vhodným přípravkem pro nejmenší (od narození do 3 let) jsou Swiss LAKTOBACÍLKY baby, které seženete v lékárně za 144 Kč (30 kapslí). Pro větší děti jsou pak cucavé LAKTOBACÍLKY za 147 Kč (30 cucavých tabletek). Probiotika také velmi dobře fungují jako podpora imunity a prevence v období chřipek a nachlazení.

Tři z vás máte možnost vyhrát balíček s vybranými přípravky Swiss Laktobacílky baby a Swiss Laktobacily.

Nápovědu na soutěžní otázku najdete na www.swissherbal.cz.

 

Datum ukončení soutěže: 8.4.2012

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace