Vyhrajte komplexní péči proti celulitidě

Vyhrajte komplexní péči proti celulitidě

Trápí vás celulitida? Vyzkoušejte komplexní sadu CELUSTIN od firmy TOPVET, která útočí na projevy celulitidy komplexní péčí a originální recepturou přírodních produktů. Zahrnuje CELUSTIN masážní gel, masážní mléko a bylinný čaj.

Masážní gel CELUSTIN

S vysokým obsahem rostlinných extraktů a silic způsobuje místní prohřátí a prokrvení tkáně, a tím zvyšuje látkovou výměnu a urychluje odbourávání tukových buněk. Tím se zvýší elasticita a rozpouštění drobných jizviček v podkoží. Společné působení silic a lehkého procvičení vede k likvidaci tukových buněk a vyhlazení pokožky.

Toho, kdo dává před gelem přednost konzistenci tělového mléka, uspokojí masážní tělové mléko CELUSTIN či CELUSTIN masážní olej.

Čajová směs CELUSTIN je doplněk stravy, jehož látky mají na organismus detoxikační účinek. Pomáhají vyplavovat z organismu nežádoucí látky, ovlivňují odvodnění organismu a odstraňování tuku, pomáhají při vylučování odbourávaných metabolitů z podkoží. Čaj pomáhá zlepšovat pružnost a jemnost pokožky.

Více informací o produktech firmy TOPVET získáte na www.topvet.cz, kde je možno výrobky výhodně zakoupit přes e-shop. Produkty nabízí i vybrané lékárny, prodejny zdravé výživy a kosmetické a masážní salóny. Navíc špičkové složení přírodních výrobků Celustin Vás jistě velmi mile překvapí příznivou cenou.

Připravte své tělo do plavek a ještě ušetřete! Tři z vás můžete vyhrát sadu CELUSTIN od firmy TOPVET úplně zdarma.

 

Datum ukončení soutěže: 1.4.2012

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace