Vyhrajte balíček laktobacilů pro děti

Vyhrajte balíček laktobacilů pro děti

Každá maminka se snaží ochránit své děti před všemi infekcemi. Přesto je občas nemoc přemůže. Bohužel jsou někdy jediným řešením antibiotika.

Ta sice pomohou dítěti překonat onemocnění, na střevní mikroflóru však působí destruktivně. Pokud lékař dítěti antibiotika předepíše, nezapomeňte v lékárně rovnou zakoupit také dětská probiotika. Přátelské bakterie, které obsahují, zmírní dopad antibiotik na složení střevní mikrofóry, zejména pak riziko průjmů, ke kterým bývají malé děti náchylnější. Průjem a možnost odvodnění organismu u nich představuje zdravotní riziko, které určitě nelze podceňovat.

Ideální jsou přípravky, které obsahují přiměřené množství vhodných kmenů laktobacilů a bifidobakterií, které se přirozeně vyskytují v trávicím traktu zdravého dítěte. Ty opět osídlí trávicí trakt miminka a vytvoří v něm „přátelské prostředí“, což je velmi důležité pro imunitu dítěte. Vhodným přípravkem pro nejmenší (od narození do 3 let) jsou Swiss LAKTOBACÍLKY baby, které seženete v lékárně za 144 Kč (30 kapslí). Pro větší děti jsou pak cucavé LAKTOBACÍLKY za 147 Kč (30 cucavých tabletek). Probiotika také velmi dobře fungují jako podpora imunity a prevence v období chřipek a nachlazení.


Tři z vás máte možnost vyhrát balíček s vybranými přípravky Swiss Laktobacílky baby a Swiss Laktobacily.

Nápovědu na soutěžní otázku najdete na www.swissherbal.cz.

 

Datum ukončení soutěže: 18.3.2012

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace