Vyhrajte novou vůni Infinite Moment od Avonu

Vyhrajte novou vůni Infinite Moment od Avonu

Vyzkoušejte nový parfém od Avonu. Elixír věčné lásky Infinite Moment namíchaný ze smyslných květin a orientálních dřevin evokuje první objetí, nesmělé polibky i vyznání lásky.

„Infinite Moment vyjadřuje kontrast zářivé svěžesti a svůdné smyslnosti,“ říká parfumér Christophe Raynaud, tvůrce této vůně, jejíž historie se začala psát v okouzlujícím a tajemném Japonsku.


„Jednoho teplého letního večera, když jsem kráčel skalním chrámem, mě očarovala lahodná vůně okolního vzduchu. Byla to smyslná a skutečně návyková vůně dřeva Hinoki, z něhož jsou tam všechny chrámy postaveny. Harmonicky se prolínala s nasládlou vůní mincí a kadidla. A k tomu ještě omamné květiny, které podle místních legend kvetou pouze v noci a opájejí svou magickou vůní… Právě ony dodaly mé vůni tajemný a svůdný podtón,“ vzpomíná Raynaud na nezapomenutelný zážitek ze své cesty po zemi vycházejícího slunce.

Po návratu do Evropy vtiskl vůni finální podobu. Směs tónů koktejlu Kir Royale, lístků malin a fialky se mísí s jasmínem, diamantovou orchidejí a harmonickými tóny dřeva Hinoki. Ucítíte ale také pačuli či vanilku.

Tři z vás máte možnost vyhrát vůni Infinite Moment od Avonu.

 

Datum ukončení soutěže: 11.3.2012

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace