Velká Vánoční soutěž s Vyťukej.cz

Velká Vánoční soutěž s Vyťukej.cz

Vánoční svátky i konec roku již netrpělivě klepou na dveře, a tak vám spolu s našimi partnery, přinášíme historicky první velkou Vánoční soutěž našeho herního webu Hry.Vyťukej, v níž 10 z vás obdarujeme hodnotnými a věříme, že i zajímavými cenami. Velké díky ale patří především společnostem Logitech, ABC Data, Hypermax, Playman, Comgad a Game Industry, díky nimž lze soutěž uskutečnit, ať již přispěli jakýmikoliv cenami.

A co musíte udělat, abyste se dostali do slosování o desítky hodnotných cen? Zaslat soutěžní email na adresu soutez@vytukej.cz, do předmětu uvést nápis „Vánoční soutěž“, odpovědět správně na níže položených 10 otázek, a také samozřejmě uvést svou celou adresu, na níž výhru popřípadě zašleme.

Abychom vám situaci ještě o něco ztížili, každý účastník mimo jiné musí splnit ještě dva bonusové úkoly – být náš fanoušek na sociální síti Facebook (pokud na Facebooku profil nemáte, zašlete tuto informaci v soutěžním emailu) a mít zaregistrovaný profil na našem webu Hry.Vyťukej.

 

Datum ukončení soutěže: 1.1.1970

Kategorie: Počítače & počítačové hry


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace