Vyhrajte formující punčocháče Formvel

Vyhrajte formující punčocháče Formvel

Blíží se plesová sezóna a vy potřebujete do svých oblíbených šatů pevné, ladné křivky? Máme pro vás řešení – oblečte si punčochové kalhoty FORMVEL a budete štíhlá do minuty!

Punčochové kalhoty FORMVEL od českého výrobce, společnosti Aries, díky speciálně navrženému sedu s vysokým podílem elastanu Lycra® tvarují problémové partie ženského těla; zeštíhlují pas, stahují bříško a boky, zvedají zadeček a zpevňují horní část stehen. Cesta za krásnější postavou je tak až svůdně rychlá. Výsledek je okamžitý a opravdu viditelný. Právě proto se FORMVEL stal tajným pomocníkem mnoha žen. Punčocháče doporučuje Miss Europe, paní Monika Žídková!

Navíc jsou punčochové kalhoty FORMVEL obohaceny o značkové anticelulitické mikrokapsle Stintex® Slimming uvolňující výtažky se zeštíhlujícím účinkem. Kofein, výtažek z mořských řas, retinol a vitamín E podporují přirozené odbourávání podkožního tuku. Olej z meruňkových jader, šípkový olej a bambucké máslo hydratují pokožku.

Tři z vás máte nyní možnost vyhrát Punčochové kalhoty FORMVEL ve vámi vybrané velikosti i barvě.

Soutěž probíhá od 12. do 18. prosince 2011.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.aries-shop.cz

 

Datum ukončení soutěže: 18.12.2011

Kategorie: Oblečení


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace