Krásné křivky bez pomerančové kůže

Krásné křivky bez pomerančové kůže

Soutěžte o produkty na celulitidu od společnosti TOPVET, získáte účinné pomocníky v boji o krásu vašich křivek.

SKOŘICOVÉ masážní mléko



Skořicová silice způsobuje lokální prohřátí pokožky a rozšíření cév, čímž zvyšuje a urychluje odbourávání tukové tkáně. Používá se zejména v místech výskytu příznaků celulitidy. Skořicová silice vykazuje silný zahřívací efekt a navíc působí silně desinfekčně a tlumí bolest. Aroma skořice působí afrodiziakálně. Po masáži se doporučuje určené partie těla procvičit, čímž se účinek skořicové silice násobí, a tím zvýší likvidaci tukových buněk.

Masážní gel CELUSTIN

Masážní gelová kompozice s vysokým obsahem rostlinných extraktů a silic způsobuje místní prohřátí a prokrvení tkáně, a tím zvyšuje látkovou výměnu a urychluje odbourávání tukových buněk. Důsledkem je zvýšení elasticity a rozpouštění drobných jizviček v podkoží. Společné působení silic a lehkého procvičení vede k likvidaci tukových buněk a vyhlazení pokožky. Gel je k dostání jak samostatně, tak i v ucelené řadě s tělovým mlékem a bylinným čajem.

ČAJ CELUSTIN

čajová směs s detoxikačním účinkem na organismus

Obsažené látky mají vliv na:
• vyplavování nežádoucí látek z organismu.
• odvodnění organismu a odstraňování tuku.
• pomoc při vylučování odbourávaných metabolitů z podkoží.
• zlepšení pružnosti a jemnosti pokožky.
Pro dosažení optimálního výsledku je vhodná kombinace čaje a masážního gelu.

Více informací i možnost konzultace včetně výhodného nákupu přes e-shop, získáte na www.topvet.cz.

Zde také získáte skvělou inspiraci na vánoční dárky - přírodní léčebnou a pěstící kosmetiku pro dospělé i děti. Skvělá volba je i „dárek plný zdraví " v podobě doplňků stravy. Vybírat můžete mezi přírodními sirupy bez konzervantů, tobolkami či tinkturami. A nezapomeňte ani na své čtyřnohé kamarády a dopřejte i jim kvalitní a šetrnou péči v podobě kosmetiky či doplňků stravy.

Tři z vás můžete vyhrát balíček produktů TOPVET určených k tlumení projevu celulitidy.

 

Datum ukončení soutěže: 11.12.2011

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace