Vyhrajte hračku, kterou děti milují

Vyhrajte hračku, kterou děti milují

Děti touží po hračkách, které se podobají skutečnému světu kolem nich. Věrné detaily, funkční části hraček, pestré barvy a nápadité doplňky – to jim nabízí herní systém Playmobil. S těmito veselými panáčky mohou prožívat báječná dobrodružství. Hračky jsou vypracované až do nejmenších detailů a obsahují mnoho funkčních částí pro pocit, že je vše jako doopravdy.

Playmobil není konstrukční hračka, zaměřuje se na rozvoj hry rolí a fantazie. Děti s nekonečnou kreativitou tvoří scény, ztotožňují se s figurkami, přidělují jim role, přehrávají své zážitky a napodobují své vzory ze skutečného života.

Figurky slouží dětem i jako obecenstvo, není jich nikdy dost. Proto jsou základním prvkem Playmobilu - vyrobeny z materiálů, které plně vyhovují a částečně i překračují bezpečnostní normy EN 71, stanovující parametry kvality, bezpečnosti, barevnosti a hygieny. Playmobil je stále testován a zkoušen nezávislým zkušebním institutem.

V každém balení najdete kompletní hračku, ke každému vozidlu nebo budově patří také patřičně vybavená figurka. V průběhu hry pak může ve vozidle stavby sedět třeba astronaut, kreativitě dětí neklade Playmobil žádné meze.

Playmobil má hodnotu své ceny, i po letech je znovu zapojován do hry a když děti odrostou, darují je mladším sourozencům nebo kamarádům. Vyzkoušejte třeba novou kolekci mikulášských a vánočních hraček a adventních kalendářů. Playmobil na český trh distribuuje firma Piatnik Praha s.r.o. www.piatnik.cz.

Největší výběr hraček Playmobil a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.panacci.cz.



Tři z vás můžete vyhrát playmobil vánoční pokojíček.

Soutěž probíhá od 21. do 27. listopadu 2011.

 

Datum ukončení soutěže: 27.11.2011

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace