Vyhrajte novou vůni secret potion od Christiny Aguilery.

Vyhrajte novou vůni secret potion od Christiny Aguilery.

Sebevědomá. Sexy. Okouzlující. Jaké je tajemství světoznámé zpěvačky Christiny Aguilery? Její nová vůně Secret Potion vám ho odhalí!

Pokud chcete být středem pozornosti a zazářit ve společnosti, pořiďte si na podzim ideální vůni pro noční život Secret Potion! Pár kapek smyslné vůně odkryje vaší sexy stránku a dodá vám odvahu v noci zazářit.



Secret Potion je orientální květinová vůně mísící se s exotickým jiskřivým ovocem. Vůně se otevírá šťavnatými nótami mučenky, citronu a mandarinky, které povzbudí ženskou energii a rozzáří ji s příchodem noci. Bohaté a honosně ženské květinové nóty v srdci vůně objímají soumrak a oslavují přitažlivost hřejivými a svůdnými tóny jasmínu vyváženými sladkostí květů pomeranče a jemností bílého květu lotosu. Noční smyslnost Secret Potion ožívá v základu pižmovými nótami, podpisového prvku všech vůní Christiny, které jsou následovány hřejivostí tonkových bobů, jenž se mísí s tmavým a exotickým ebenovým dřevem.

Hlava: mučenka (maracuja), citron, mandarinka
Srdce: jasmín, květ pomeranče, bílý květ lotosu
Základ: tóny pižma, fazole Tonka, ebenové dřevo

Tři z vás máte možnost vyhrát novou vůni Secret Potion od Christiny Aquilery 15 ml.

Soutěž probíhá od 21. do 27. Listopadu 2011.

 

Datum ukončení soutěže: 27.11.2011

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace