Vyhrajte vánoční dárky pro své domácí mazlíčky

Vyhrajte vánoční dárky pro své domácí mazlíčky

Už přemýšlíte nad vánočními dárky? A hledáte vhodný dárek i pro vašeho domácího mazlíčka?

Pak Vám přinášíme tipy na dárky, které ocení jak psi, tak kočky. Kvalitní kosmetika a doplňky stravy značky PETS ARE FRIENDS® zajistí vašim zvířecím kamarádům nejen základní potřebnou péči v podobě účinných, kvalitních a šetrných prostředků pro péči o oči, uši, zuby, srst a tlapky vašich zvířat, ale také o klouby či trávicí trakt.

Produkty značky PETS ARE FRIENDS® jsou výrobky pro péči o zvířata vyvinuté veterináři. Jejich hlavním rysem je propojení vynikající kvality a funkčnosti s maximálním komfortem a šetrností ke zvířatům. Značka nabízí širokou škálu výrobků pro péči o zvířata.

Produkty značky PETS ARE FRIENDS® se vyznačují:

používáním přírodních účinných látek a nejkvalitnějších dostupných surovin pro zajištění maximálního účinku
absencí parfémů a jiných dráždivých látek pro zajištění šetrnosti ke zvířatům. Jemná vůně výrobků je dána použitými účinnými látkami nebo přítomností přírodních rostlinných silic
výrobou podle speciálních receptur zajišťujících maximální komfort použití a spolehlivý účinek
širokou škálou výrobků pokrývající základní potřeby péče o domácí mazlíčky

Vybírat můžete z široké nabídky:

Balzám na tlapky

Ochranný a regenerační balzám pro pravidelnou péči a preventivní ochranu tlapek. Pomáhá k celoroční ochraně tlapek psů a koček. Aplikace balzámu zvyšuje odolnost tlapek, které jsou vystaveny mnoha negativním vlivům, a jsou tak neustále narušovány a oslabovány (ostré kamenité plochy, bláto, agresivní chemikálie, mráz, posypová sůl, horké asfaltové a betonové povrchy…). Působí protizánětlivě, pomáhá předcházet bolestivým zánětům. Vhodné také k potlačení svědění při hojení. Doporučujeme použít před vycházkou jako prevenci, po návratu jako účinnou regeneraci.
Balzám na drápky

Ochranný a regenerační balzám na drápky a drápkové lůžko všech psích plemen. Účinný pomocník pro udržení pevných, tvrdých a pružných drápků, které je nezbytnou ochranou proti štěpení a lámání, a pomáhá tak předcházet možným bolestivým poraněním. Doporučujeme podávat jako základní prostředek pro prevenci, nezbytně pak ke zlepšení vzniklého problému.

Čistič očního okolí
Speciálně vyvinutý prostředek pro ošetření očního okolí koček a psů. Účinný pomocník pro každodenní čištění citlivého očního okolí od usazených nečistot, sekretů a exkretů. Velmi vhodný k odstranění zažloutlých skvrnek kolem očí a „cestiček“ na srsti způsobených slzotokem a znečištěním. Při kontaktu se sliznicí oka přípravek nedráždí, ale naopak uklidňuje a regeneruje.

Sprej pro snadné rozčesávání srsti
Sprej pro pravidelnou údržbu srsti koček a psů. Usnadňuje rozčesání a úpravu zplstnatělé, slepené či mírně znečistěné srsti. Pravidelným používáním v kombinaci se šampónem a kondicionérem je pomocníkem pro dosažení zdravé, kvalitní a lesklé srsti domácích mazlíčků. Lze jej použít na mokrou i suchou srst, a to i preventivně jako ochranu srsti před vlivy vnějšího prostředí i jako prostředek k usnadnění každodenní péče o srst. Sprej navíc obsahuje i UV filtr, který účinně ochraňuje srst před účinky slunečního záření.


Šampón a kondicionér 2v1
Účinný a zároveň šetrný šampón pro pravidelnou údržbu srsti zvířat s obsahem norkového a jojobového oleje, vitamínu E a přírodní čajové silice, nejúčinnějších látek pro udržení kvalitní krásné srsti a zdravé kůže. Bez parfémů ani jiných dráždivých látek. Komfortní a šetrné mytí zajišťuje tekutější konzistence a snížená pěnivost. Naše doporučení: koupání psů v přírodě by mělo být vždy následováno vykoupáním zvířete a jeho očištěním od potenciálně škodlivých látek.

Ušní kapky lihové a olejové
Speciální veterinární přípravek na lihové bázi určený pro pravidelné čištění zevního zvukovodu ucha psů a koček od ušního mazu, prachu, kožních exkretů a dalších nečistot. Napomáhá k dokonalému vyčištění zevního zvukovodu. Značný antiseptický účinek způsobený přítomností rostlinných silic tlumí rozvoj nežádoucí mikroflóry. Lihové kapky je možno použít i k dezinfekci drobných oděrek a poranění, ranek po klíštěti apod. Pro účinné a šetrné čištění doporučujeme provést čištění ve dvou fázích: nejprve lihovými kapkami, následně pak ošetření ucha kapkami olejovými.

STOMACLEAN

Ústní sprej pro péči o zdravé zuby a ústní dutinu bez zápachu. Unikátní prostředek na trhu, který vyniká ojedinělou recepturou založenou na kombinaci účinných přírodních látek. Toto složení má pozitivní vliv na stav dásní, sliznic i zubů. Omezuje tvorbu zubního kamene, plaku i zubního kazu. Pomáhá odstranit již vytvořený zubní kámen a prodlužuje efekt odstranění zubního kamene. Vykazuje dezinfekční, hojivý a regenerační účinek na dásně a další měkké tkáně v dutině ústní, a také odstraňuje nepříjemný zápach z dutiny ústní.

DETOXIN – HUMÁTOVÉ TABLETY
Přípravek pro detoxikaci organismu psů a koček. Tablety s obsahem přírodních huminových a fulvinových kyselin, vysoce biologicky a chemicky aktivních látek se silným detoxikačním účinkem. Působí také antibakteriálně a virucidně. Tlumí mutace a nádorová bujení. Doporučujeme podávat při intoxikacích, průjmech a dietetických problémech. Doporučujeme jako první pomoc při otravách těžkými kovy (přípravky k hubení hlodavců).

CHONDROX

Želatinové tobolky pro psy zvlášť velkých plemen určené k prevenci, regeneraci a ochraně kloubní chrupavky, zmírnění průběhu zánětů kloubů a jako doplněk při léčbě artrózy. Pravidelné podávání má díky obsahu účinných látek za následek zvýšení pohyblivosti a prodloužení aktivního života psů. Každá tobolka obsahuje účinnou látku v denní dávce na 10 kg živé hmotnosti psa. CHONDROX™ forte obsahuje kyselinu hyaluronovou, která se významně podílí na procesu obnovy a hojení tkání.

PROTECTIN
Přírodní humátové tablety na průjmové obtíže u psů a koček. Vhodné k podávání při průjmech a dietetických problémech. Obsažené přírodní huminové a fulvinové kyseliny prokazatelně snižují projevy průjmů. Zároveň svým charakterem vytváří ochranný film na sliznici střeva, a tak omezují absorpci toxinů. Pravidelné podávání má vliv jak na zlepšení celkového metabolismu, tak na zvýšení využití živin z potravy. Působí také antibakteriálně a virucidně. Tlumí mutace a nádorová bujení.

Tři z vás můžete vyhrát balíček vybraných produktů pro vaše domácí mazlíčky.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.petsarefriends.cz

Soutěž probíhá od 14. do 20. listopadu 2011.

 

Datum ukončení soutěže: 20.11.2011

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace