Vyhrajte voňavý dárek

Vyhrajte voňavý dárek

Yankee Candle - na světě neexistuje jiná značka s takovým příběhem. Na počátku stál jediný člověk a dnes je Yankee Candle jedna z nejznámějších a nejžádanějších značek na světovém trhu. Jakmile ji vyzkoušíte, zamilujete se do ní, tak hovoří i mnohé průzkumy mezi jejími fanynkami.

Maximální nasycení kvalitního parafínu přírodními vonnými oleji je zárukou nejvyššího vonného výkonu, s nímž nemají jiné svíčky srovnání. Yankee Candle nabízí bezkonkurenční výběr z 90 sezónních vůní a nejširší nabídku má pro vánoční období, protože žádný svátek roku není prodchnut tolika milými a známými aromaty, které nám přinášejí pocit štěstí a vzájemnosti. Seznam prodejen, kde si můžete vybírat, najdete zde.

Jaká vůně evokuje Vánoce právě vám?
Je to aroma vanilkových rohlíčků, borového jehličí nebo svěží dech zasněžené krajiny? A co vaječný koňak, skořice nebo jmelí? Ve vánoční nabídce svíček Yankee Candle si určitě vyberete. Vytvářejí harmonickou sváteční atmosféru a dovolí vám zapomenout na shon a užít si pod stromečkem nefalšované kouzlo Vánoc. Navštivte stránky www.yankeesvicky.cz a vyberte si vůni, která prodchne váš domov nádhernou vůní vřelosti a rodinné harmonie.

Od momentu, kdy škrtnete sirkou, až do posledního zaplápolání plamínku, uvolňují svíčky Yankee Candle ty nejčistší, pohádkově osvěžující vůně, které ani postupem času nevymizí. Každá esence musí vonět tak reálně a příjemně jako skutečná květina, ovoce, koření, místo nebo zážitek, kterým je inspirovaná. Udělat z bytu oázu, která promlouvá ke všem našim smyslům, lze ale i jinak… Yankee Candle má v portfoliu také vonná stébla, koncentrované spreje, vosky do aromalamp, osvěžovače do auta, elektrické domácí osvěžovače, keramické doplňky a spoustu dalšího.

Značka Yankee Candle se nespokojuje pouze s vyvíjením vůní a prodejem svíček, její experti vytvářejí a cizelují každé jednotlivé aroma po celé roky. Koupíte-li si levnější svíčku, často se vám stane, že vůně zmizí, ještě než svíčka dohoří, ale svíčky Yankee Candle voní do posledního záblesku plamínku. Čas hoření závisí na síle knotu, Yankee Candle má proto 30 různých typů knotů, aby svíčka vždy hořela správnou dobu. Ženy a hospodyňky dnes nemají tolik peněz, aby zbytečně utrácely za nekvalitní zboží, proto chtějí-li doma vytvořit útulnou a osvěžující atmosféru, vyplatí se jim investovat do kvalitní svíčky, která nadlouho provoní interiér.

Tři z vás máte možnost vyhrát svíčku Yankee Candle Holiday Home Sweet Home.

Soutěž probíhá od 14. do 20. listopadu 2011.

Odpověď najdete skrytou v příběhu Yankee Candle na www.yankeesvicky.cz

 

Datum ukončení soutěže: 20.11.2011

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace