Vyhrajte poukázku v hodnotě 1 000 Kč na nákup Funky županu

Vyhrajte poukázku v hodnotě 1 000 Kč na nákup Funky županu

Líbí se vám luxusní a na dotek velmi příjemné funky župany? Čtyřicet z vás má nyní možnost vyhrát poukázku v hodnotě 1 000 Kč na jeho nákup.


Trendy, stylové a luxusní Funky Župany jsou vyrobeny z kvalitní bavlněné příze, díky které jsou nejen velmi příjemné na dotek, ale zároveň výborně sají vlhkost. Jejich kvalita a nadčasový design zaručují, že v době, kdy se móda mění jako počasí, budete s Funky Županem stále trendy.

Několikanásobné profesionální barvení vám zaručí, že váš Funky Župan zůstane i po více vypráních měkký a sametově lesklý. E-shop Funky Župany nabízí i zajímavé pánské župany – originální dárek pro Vašeho přítele či manžela.

Ve Funky Županech se během chvíle změníte v okouzlujícího sněžného levharta, královnu lesních skřítků nebo veselou květinovou krásku. Z Vašeho partnera se pak může stát ctihodný japonský Samuraj nebo boxerský šampion. Budete se cítit sebevědomě a pohodlně!

Nezapomeňte si do oblíbených stránek přidat také www.facebook.com/FunkyZupany

Soutěž probíhá od 14. do 20. Listopadu. Platnost poukázek do konce roku.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.funkyzupany.cz

 

Datum ukončení soutěže: 20.11.2011

Kategorie: Peníze & poukázky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace