Vyhrajte chytrý telefon Windows Phone HTC Radar

Vyhrajte chytrý telefon Windows Phone HTC Radar

Také si nedovedete představit život bez telefonu? Máte ho jen k telefonování nebo od něj čekáte více? Nyní má jedna z vás možnost vyhrát malé multimediální centrum do kabelky, které se velmi snadno ovládá a vysloužilo si název „chytrý telefon“ Windows Phone HTC Radar.

Na trhu jsou dostupné různé typy chytrých telefonů, ale čím je unikátní právě Windows Phone? Od telefonu očekává každá žena něco jiného, pro některou je důležitý velký displej, pro jinou zase doteková klávesnice, všechny rády fotíme a natáčíme videa. Velkou výhodou Windows Phone je možnost okamžitě sdílet právě ulovené záběry např. na Facebooku či jiných sociálních sítích, které jsou integrovány přímo do telefonního seznamu. Navíc můžete fotky rovnou zazálohovat na bezplatné datové úložiště SkyDrive, ke kterému pak máte přístup i přes internet. V praxi to znamená, že na dovolené vyfotíte krásné obrázky, které mohou téměř obratem vidět vaši přátelé doma u svých počítačů. Také vy se se svým Windows Phonem můžete velmi rychle a snadno připojit k internetu a vyhledávat informace stejně rychle, dobře a pohodlně jako na běžném počítači.

Velmi často jsme také v situaci, kdy je potřeba si něco rychle poznamenat a bohužel u sebe jako naschvál nemáme ani papír, ani tužku. I na tohle vývojáři Windows Phone mysleli a připravili pro nás užitečnou aplikaci One Note, která je určena speciálně pro rychlé poznámky, a to nejen psané, ale také zvukové či obrazové.

A když budete mít dlouhou chvíli, nebo prostě chuť jen tak se odreagovat, můžete využít služby Xbox Live. Stačí krátká registrace a okamžitě po té je pro vás připravena spousta známých i méně známých her, které můžete hrát a sdílet i se svými přáteli. Součásti Windows Phone je také hudební přehrávač MP3 a kdyby vás náhodou omrzelo poslouchat předem připravenou hudbu, nebo jste si chtěli poslechnout zprávy, můžete klidně přepnout na vestavěné FM rádio.

Díky uvolnění aktualizace Mango se Windows Phone Marketplace rozrůstá o velké množství nových hodnotnějších aplikací, takže jsou k dispozici i aplikace vyvinuté speciálně pro český trh, například SMS Jízdenka nebo Mapy.cz.

Model HTC Radar z řady Windows Phone může nyní přibýt i do vaší kabelky. Zúčastněte se naší soutěže a jedna z vás ho může vyhrát.

Soutěž probíhá od 31. října do 30. listopadu 2011.

 

Datum ukončení soutěže: 30.11.2011

Kategorie: Mobily & mp3


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace