Vyhrajte balíček produktů čínské medicíny

Vyhrajte balíček produktů čínské medicíny

Čínská medicína je nejznámějším léčebným systémem vytvářejícím paralelu k soudobým biomedicínským postupům. Poskytuje ucelený pohled na otázky, které čas od času zajímají každého z nás - otázky zdraví, nemoci, životního stylu, energie a elánu do života. Odpovědi, které dává, jsou prověřeny věkem, množstvím lidí, kteří se jimi v posledních desetiletích řídili i rozsáhlým výzkumem prováděným na Západě.

K nemocem přistupuje čínská medicína celostně. To znamená, že se nesoustředí pouze na jeden konkrétní projev tělesné disharmonie, ale léčí organizmus komplexně; odstraňuje příčinu, ne pouze následek. Diferenciální diagnostika zároveň zohledňuje individuální zdravotní historii a životní styl každého pacienta. Dva pacienti s týmž problémem tedy nikdy nejsou léčeni stejně.

Velmi oblíbená je v čínské medicíně také problematika beauty a anti-aging. Speciální akupunktura a masáže podpořené bylinnou léčbou dělají se vzhledem divy. Vyzkoušet (nejen) omlazovací procedury můžete na pražské klinice čínské medicíny TCM Clinic (www.tcmclinic.cz). Čekání na první konzultaci si zkraťte testováním léčebných produktů z originálních čínských bylin, které tentokrát nabízíme v naší soutěži.

Krém proti vráskám DABAO
Vysoce vyživující krém, obohacený o pylový základ, je vhodný především pro intenzivní péči o zralou a suchou pleť. Je aktivní ochranou před vnějšími vlivy a slunečním zářením, které mají rozhodující roli na tvorbu vrásek. Speciální kombinace čínských bylin tvoří přirozenou protiváhu slunečnímu záření a podporuje regenerační procesy v tkáni. Brání předčasnému stárnutí pokožky, pleť vyživuje, hydratuje a tonizuje.

Kurkumový sprej
Pomáhá při akutních i chronických bolestech kloubů, šlach a svalů. Kurkumový sprej je bezpochyby jedním z nejúčinnějších analgeticky působících čínských bylinných preparátů. Sprejová forma navíc zajišťuje pohodlnou aplikaci i do míst, kam nedosáhneme rukou.

Další zajímavé produkty čínské medicíny a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.tcmbohemia.cz

Soutěž probíhá od 17. do 23. října 2011.

 

Datum ukončení soutěže: 23.10.2011

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace