Vánoční soutěž s INhair.cz

Vánoční soutěž s INhair.cz

Vyhrajte pod stromeček ošetřující sadu Keratin Shot Kit od společnosti Salerm Cosmetics v hodnotě 1345 Kč. Kit obsahuje šampón, masku a sérum pro regeneraci vlasů. Šampón Keratin Shot je prvním krokem ošetření, které spočívá v jemném a důkladném umytí a připraví vlas k dalšímu ošetření se zvýšeným účinkem. Maska Deep Impact Plus obsahuje ceramidy totožné s přírodním vlasem, zabezpečuje strukturální celistvost kutikuly a ochranu vlasů. Keratin Shot sérum chrání vlas proti vysokým teplotám žehliček na vlasy, kulem a fénů. Přináší okamžitý lesk, eliminuje statickou elektřinu a uzavírá otevřené konečky vlasů.

Stačí, pokud v období od 20. 10. 2011 do 15 . 12. 2011 zašlete vlastní originální fotografii na téma - Zima a moje vlasy. Soutěžní fotografie zasílejte jako přílohu na e-mail soutez@inhair.cz, do předmětu e-mailu napiště soutěž Zima a moje vlasy a do vlastní zprávy napište celé své jméno, věk, telefonní číslo a adresu pro případné zaslání výhry.

 

Datum ukončení soutěže: 15.12.2011

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace