Stob a expreska pořádají kurzy společného hubnutí

Stob a expreska pořádají kurzy společného hubnutí

Chcete změnit svůj životní styl, naučit se rozumně hubnout, sestavit si správný jídelníček, zlepšit tělesnou kondici a vycvičit svou vůli? Pak právě vám jsou určeny Kurzy rozumného hubnutí, které pořádá společnost STOB (STop OBezitě) a EXPRESKA – 30minutový kruhový trénink pro ženy.

Kurzy se budou konat jedenkrát týdně ve všech devatenácti EXPRESKÁCH České republiky. Jsou určeny zejména chronickým „dietářkám“, které nemají vůli převést teoretické znalosti do praktického života, anebo ženám, které vůbec netuší, jak na to. Cena deseti lekcí je pouze 1800 Kč!* První kurz začíná 4. října v 18 hodin. Rezervujte si své místo co nejdříve. Zaregistrujte se na www.expreska.cz. Počet míst je omezen.



*Tato cena je platná pro mimopražské EXPRESKY. V pražských klubech zaplatíte za kurz 2 300 Kč.

Tři z vás máte možnost vyhrát poukaz na měsíc cvičení v kterékoliv EXPRESCE podle své volby (600 Kč zápisné + 590 Kč cvičení na měsíc) a originálního univerzálního průvodce hubnutím s rozumem Kam kráčíš – knihu, která v atraktivní formě kalendáře slouží jako svépomocný manuál jak pro lidi, kteří hubnou poprvé, tak pro chronické dietáře. Obsahuje program na 52 týdnů s praktickými radami a recepty.

Soutěž probíhá od 19. do 25. září 2011.

 

Datum ukončení soutěže: 25.9.2011

Kategorie: Peníze & poukázky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace