Soutěž o nejpovedenější web třídy

Soutěž o nejpovedenější web třídy

Ukažte, že vaše třídní webové stránky mají na úspěch v tvrdé konkurenci ostatních základních škol!!!! Určitě máte svůj třídní web, kde vaše znalosti a dovednosti z oblasti PC a programování umíte smysluplně využít!!!
Pět nejpovedenějších webů budě odměněno!!!
Pochlubte se svými třídními web stránkami a zkuste společně vyhrát například dětská dvd, slevy do obchodu se stříbrem, podložky pod myš, knihy, dětské cyklistické helmy, pastelky, frisbee, pravítka, pexesa a mnoho dalšího.
O co půjde?
Má vaše třída web stránky? Zapojte se do soutěže o nejpovedenější webové stránky třídy. Pokud by vaše třída nebo škola chtěla využít nabídky a naší soutěže se zúčastnit je nutné naši akci propagovat buď na stránkách vašeho webu, vaší školy či ve vašem školním časopise. Propagace by probíhala buď formou banneru (http://kidsland.cz/bannery.php ) umístěného na stránce či krátké zprávy o účasti v soutěži, popřípadě vložením informací o webu do vašich školních novin či rozvěšením letáčku na vašich školních nástěnkách.

Jak se přihlásit?
Webové stránky jednotlivých tříd (počet není nijak omezen) zasílejte společně s krátkým představením školy a třídy, popřípadě dalších zajímavých informacích například o tvůrcích (tyto informace budou použity v perexu při představování jednotlivých soutěžících) a důkazem o propagaci akce (náhled webové stránky, scan listu školního časopisu či fotografie nástěnky, popřípadě jakékoliv jiné propagace) na e-mail: redakce@kidsland.cz od 1.září až do 30.září. Zpětně bude potvrzeno přijetí.

Všechny webové stránky tříd pak budou uveřejněny na www.KidsLand.cz
Kdo bude hodnotit?
Po uzavření přihlášek bude na našich stránkách umístěno každý týden vždy 5-10 školních webů (podle toho kolik webů se přihlásí) a samozřejmě doplňující informace o nich. Registrovaní uživatelé Kidslandu pak budou moci hlasovat pro jednoho z nich a ten projekt, který bude mít v daném týdnu co nejvíce hlasů pak postupuje do finále. Další týden se bude hlasovat pro další třídní weby až do vyčerpání přihlášených tříd. Pak bude následovat finále, kde se opět jednotlivě představí třídní weby a pak se spustí hlasování. O jeho průběhu a délce přineseme na Kidslandu informace. 4 třídní weby vyberou opět v hlasování naši čtenáři a jeden web vybere redakce. Výherci získají balíček výher od sponzorů.

A co výhry?
A na co se může vítězná třída těšit? Například na dětská dvd, slevy do obchodu se stříbrem, podložky pod myš, knihy, dětské cyklistické helmy, pastelky, frisbee, pravítka, pexesa a mnoho dalšího.

Kdo jsme a pro koho tu jsme?
www.KidsLand.cz
KidsLand je určen pro všechny děti ve věku od osmi až do osmnácti let. Čtenáři zde naleznou zajímavé tipy na výlety v Čechách či kulturní akce, novinky z hudby, sportu a knih, návody na to jak se nenudit a zahrát si s kamarády různé venkovní hry, rozsáhlou Loriho poradnu, kterou vedou lidé z pedagogickou praxí, deníky dospívajících vrstevníků, rubriky speciálně určené pro kluky a pro holky, zajímavosti ze všech koutů světa a o všech možných věcech a samozřejmě také mnoho soutěží, ať už vědomostních tak i například tvůrčích – velice oblíbené jsou například literární soutěže.
Rodiče web vítají, jelikož například oproti jiným dětským web stránkám leží těžiště stránek v pravidelných článcích a také individuálním přístupu. Chat se u nás na stránkách nachází také, nicméně důraz je kladen zejména na to, aby zde čtenáři našli vždy něco nového a mohli tak strávit na internetu čas alespoň trochu smysluplně .

Na koho se obrátit v případě nejasností?
Pokud byste měli nějaký dotaz či by se objevila nějaká nejasnost neváhejte kontaktovat redakci Kidslandu prostřednictvím e-mailu na: redakce@kidsland.cz.

Sponzoři
Ceny do soutěže věnovaly následující společnosti:
Silver.Ag
Magic Box
Supraphon
Knižní klub
Fragment

 

Datum ukončení soutěže: 1.9.2011

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace