Podělte se o svůj rodinný příběh a vyhrajte dovolenou v New Yorku

Podělte se o svůj rodinný příběh a vyhrajte dovolenou v New Yorku

Značka moderních elektrospotřebičů Hotpoint vyhlašuje společně s renomovaným fotografem Stevem McCurrym originální online soutěž. Jejím cílem je zachytit portréty současných rodin nejen v České republice, ale i v řadě dalších zemí Evropy.
Jak soutěžit
Každý, kdo se chce soutěže zúčastnit, nahraje svůj rodinný portrét s popiskem na internetové adrese http://family.hotpoint.eu. Všechny momentky se stanou součástí velké galerie evropských rodin. Všichni zaregistrovaní uživatelé v celoevropské galerii budou mít možnost hlasovat pro nejlepší fotografie. Z padesáti nejúspěšnějších momentek v každé zemi vybere Steve McCurry tu nejzajímavější. Vítězná rodina z každé země získá dovolenou snů v předvánočním New Yorku a také focení se slavným profesionálním fotografem. Uživatelé budou moci hlasovat i pro své vlastní fotky a pomoci jim dostat se do užšího výběru. Sdílet fotografie a povzbudit k hlasování přátele a blízké bude možné také přes Facebook a Twitter.

 

Datum ukončení soutěže: 15.10.2011

Kategorie: Zážitky & dovolená


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace