Velká letní soutěž o stylové fotoaparáty Olympus SZ-10!

Velká letní soutěž o stylové fotoaparáty Olympus SZ-10!

Říká ti něco Partyplanet.cz? Stačí se podívat na portál a v sekci soutěže získat jeden ze tří stylových a vysoce výkonných digitálních fotoaparátů Olympus SZ-10. Díky jeho malým rozměrům může být neustále s tebou a to z něj dělá ideálního parťáka na každou party!
Soutěž bude probíhat po dobu 6ti týdnů a bude rozdělena do tří částí. Každé kolo bude 14ti denní a v každém kole si jeden z vás odnese hlavní cenu, kterou je zmiňovaný fotoaparát Olympus. Soutěžit mohou pouze registrovaní uživatelé portálu PartyPlanet.cz, kteří v období od 11.8 do 22.9 nahrají svůj foto-report z jakékoliv akce, kterou v průběhu letošního roku navštívili. Foto-report musí obsahovat minimálně 20 fotografií. Vítězem se stává a fotoaparát získává vždy soutěžící, který v daném období 14ti dnů nasbírá nejvíce shlédnutí. To je možné průběžně sledovat u každého soutěžního foto-reportu.
Vyhlášení vítězů
1.Kolo – Probíhá od 11.8. (17. hod.) do 25.8. (15. hod.)
právě probíhá – čekáme na vítěze (zde bude vyhlášen vítěz)

2.Kolo – Probíhá od 25.8. (15. hod.) do 8.9. (15 hod.)
čekáme na vítěze (zde bude vyhlášen vítěz)

3.Kolo – Probíhá od 8.9. (15. hod.) do 22.9. (15 hod.)
čekáme na vítěze (zde bude vyhlášen vítěz)
Podrobné informace naleznete na
http://www.partyplanet.cz/clanky/105/nova-soutez-o-paradni-fotaky-olympus/

 

Datum ukončení soutěže: 22.9.2011

Kategorie: Foto & Video


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace