Správná výživa vlasových kořínků

Správná výživa vlasových kořínků

Pro zdravé a silné vlasy jsou důležité vitamíny, bílkoviny a železo. Citrusové plody a kiwi obsahují hodně vitamínů. Mléčné produkty jsou bohaté na bílkoviny, luštěniny dodají vašemu organizmu zinek. Na doplnění železa jsou výborné ovesné vločky nebo ořechy. Doporučujeme vyvarovat se drastických redukčních diet. Pokud nemáte na kvalitní stravování dostatek času, vyzkoušejte Aktivní kapsle Plantur39.

Pozitivní účinek nejen pro růst vlasů
Aktivní kapsle Plantur39 obsahují ty nejdůležitější vitamíny nejen pro růst vlasů, ale díky obsaženému výtažku z hroznů mají i pozitivní anti-aging efekt pro vaše buňky. Dále obsahují také vitamín C, vitamín E, niacin, zinek, kyselinu panthothenovou, lycopin, beta karoten, vitamíny B6, B2 a B1, kyselinu listovou, biotin, selen a vitamín B12.

K čemu je pro vlasy dobrý výtažek z hroznů?

Výtažek z hroznů s názvem resveratrol, který najdeme v Aktivních kapslích Plantur39, produkují rostliny (borůvky, černý rybíz, arašídy, bílé hrozny) jako ochranu ve chvíli, kdy bojují o přežití. Buňky, i ty vlasové, ovlivněné škodlivinami z ovzduší či nezdravým životním stylem tak mají díky obsahu resveratrolu v Aktivních kapslích šanci na rychlé zhojení a na přežití. Vedle anti-aging účinku je zároveň prokázáno, že resveratrol snižuje napětí v cévách, brání oxidaci špatného cholesterolu či průkazně blokuje všechny postupné procesy, během nichž se zdravá buňka mění v buňku rakovinovou. Co se týká rakoviny, může také napomoci účinkům ozařování a chemoterapie, protože nádorové buňky činí citlivějšími a zdravé tkáně v tutéž chvíli posiluje.

Není pro můj organizmus lepší sníst každý den trochu hroznového vína místo pilulky?
V jedné Aktivní kapsli Plantur39 naleznete stejné množství resveratrolu jako například v jedné lahvi červeného vína, jednom litru hroznového džusu nebo v osmi stech gramech tmavých hroznů. Vzhledem k tomu, že je pro efekt nutné užít 2 kapsle denně, nezvládli byste asi požít každý den dostatečné množství resveratrolu v jeho přirozené podobě a pokud ano, mohly by výše zmíněné požívané nápoje a potraviny ovlivňovat váš život jiným nepříjemným způsobem.

Tři z vás máte nyní možnost vyhrát Aktivní kapsle Plantur39 proti padání vlasů.

 

Datum ukončení soutěže: 31.7.2011

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace